Thursday, May 19, 2011

Kadang-Kadang Kita Leka...Hingga Kita Sendiri Lupa..

amyjayne10's Album


Kadang-kadang kita leka....leka dengan dunia blogging...hingga kita sendiri lupa...

Kadang-kadang kita leka....leka dengan pujian tak henti....hingga kita sendiri lupa...

Kadang-kadang kita leka....leka dengan kepuasan diri...hingga kita sendiri lupa....

Kadang-kadang kita leka....leka dengan kejaayaan entry...hingga kita sendiri lupa...

Kita lupa...lupa...sebenarnya...



Hari semakin menjengah ke pagi....kita lupa esok nak bangun pagi...kita lupa esok ingin mencari rezeki lagi....kita lupa..esok BOS tcegat di meja menanti ibarat SINGA tak makan pagi......


Sebelum lupa apa nak dikata.....terimalah...




SELAMAT MALAM DAN PAGI..JAGA DIRI...JUMPE LAGI..
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
SALAM....


10 0 kumtum orkid pandai menaip:

azizul said...

kerana leka berbloging..lupa nak tidur..

kerana leka tidur lupa nak bangun semayang subuh..

kerana tak semayang subuh kita terus tidur sampai terlewat pergi kerja...

huhu

pRiNCe said...

sebenarnya xde limit untuik follow..kawan saya pernah follow sampai 500++ tapi tetap je boley follow..tapi x tau la kalau blogspot dah tetapkan syarat baru..

OKED chokelat said...

azizul : bole wat esei bersambung..hahaha...betul...sb liat nak bgn subuh and asik tkantoi buat kite tdo smpai 10pg..hahaha

OKED chokelat said...

prince : btl2 xbuleh....so desperate xtau nk buat pe...

Farah Shamsudin said...

kerana leka ber blogging leka nak settlekan tugasan di pejabat kan.. sampai tertangguh2..

BuDaK PeGheLiH said...

hehehe.. blog mmg melekakan.. kdg2 smpai trlupa nk tgk jam :P

OKED chokelat said...

Farah : hehehe...nasib beik kat opis intenet kena block..lau x...abes semua policy2 insurance error jek...

BP : yelorrr...kadang2 xsedar dah kul 3 pagi..hehehe

ilanilyana said...

hahaha weh sape bos ko yang cm singa tuh?

OKED chokelat said...

hahahahaha..tutttttttttttttttttttt

OKED chokelat said...

hahahahaha..tutttttttttttttttttttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...