Saturday, May 28, 2011

The Best hair Cut From Me...

Hair Cut for 2008...Pic nie masa okd berpoya2 kat Genting Highland...Sumpah xmau naik dah SOLERO tuh...tcabut nyawa rasanye...

Hair Cut For 2009..heee...rambut baru je nak panjang...oked dah gatal nak p gunting...pastu myesal..
tp this one...i loikeeeeeeeeeee lebih lah...

Rambut panjang je sikit oked dah meroyan balik nak potong rambut..tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....bedebah punye tukang gunting...die gunting rambut oked mcm abu bakar helah...time tu..pehhh..xmoooo amek gamba lgsg...NO CAMERA PLEASE!!...
xsmpai 2 hari oked dah g kedai lain then potong ala2 agnes monica sb time tu oked ngah layan lagu TERUSKANLAH....hahaha....
tadaaaaaaaaaaaaa...pendek gileee....



Hair Cut For 2010....haha..umakaiii  rmbut dah panjang laaaaa...so ape lagi potong rambut la...haha..tp dlm banyak2 style rmbut pendek this 1 oked plg suke...i luk different and yg penting i luk YOUNG


 Hair Cut for 2011....hahaha..see rambut baru nak panjang..tapi besok oked nak g potong lagi sb kedai salah potong rmbut oked lagi....xtau la pasai pa depa geram sgt ngan rmbut oked nie ha...padahal dah terang2 kata nak TRIM je bukan nak POTONG....aduyaiiiiiiii...kesian rambut....tapi kan..oked sgt sesuai berambut pendek rite???????????hehehehhee...

buybuy rambutku...im so sorry...not my fault.....huhuhu....


 P/S tak sabar nak dating weekend nie ngan BF and GF....sayang mereka tite2....




9 0 kumtum orkid pandai menaip:

Lulu caldina said...

peewitt..lawa

OKED chokelat said...

fewittt..jeles tgk rmbut lulu pjg...huhuhu

Hani Suraya said...

lawa rmbut cik oked..jeles2~~

OKED chokelat said...

alamak...malu ceq...hihi

OKED chokelat said...

alamak...malu ceq...hihi

ilanilyana said...

ok gambo last serious mcm shera bff kau! better rmbot cmtu..yg ambot pendek nau tu mcm xkena lah!

OKED chokelat said...

hahahaha...same tp xserupa kot.....geram tgk rmbut shera tuh...shining jek

EYFAalias said...

hehe. memang suka potong rmbt eh? rmbt panjang la lawa :D

OKED chokelat said...

eyfa : hehe...geram rmbut lambat pjg sb tu potong...=p...rmbut panjang ssh nk jaga...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...