Sunday, May 1, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY


dari aritu asik tunda2 je nak join GA si budak comel nieh...sempena wireless free jiran sebelah nie..oked dgn senang ati nyanyi lagu sha la la smbil kaki goyang2 nak join GA DAK YAN nie ha...sepatutnya dah close kan yan kan tapi yan nie baik hati...dilanjutkan lagi GA nie..tgk org nak bg adiah free2 pun korang still xmau...hahahaha...dahtu xreti2 nak join..urkkkkkk...kalau sapa2 yg dpt 2nd prize tu bule x bg oked sket....phehhhh..sedap tuhhhhhhhhhhh...ni nak nyanyi lagu...PILIHLAH AKU JADI WINNER MU...haha...

SESI MEMBODEK..
sape2 yg jd follower dak yan ni mesti tau kan..die RAJIN menempek comment kat belog anda pastu huruf mesti huruf beso pastu kat shoutmix suke taip LAWATAN SAMBIL BELAJAR....haha..sayang lebih la kat yan..IZYAN MASRI ni compem bakal blogger femes sikit masa lagi..jgn lupe kite ye yan ye...hehehehe...nanti bule wat GA lagi kan yan..mesti byk sponser mcm cik adik YUYU kite tu....
opppss...sesi membodek TAMAT....weksss..mna de bodek...mmg KENYATAAN oke...

jom skodeng adiah yg pehhhh...meleleh ayo liur.....


HADIAH-HADIAH:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.

*korang xyah berangan..2nd prize tu oked yg punyeeeeee...wakakakakaka



nak TAG partner yg leh sharing adiah..haha..


yeaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa...



6 0 kumtum orkid pandai menaip:

Izyan Masri said...

KIHKIH.BANYAK AYAT BODEK NI.BOLEH DAPAT EXTRA MARKS.FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.THANKS YE CIK OKED JOIN XD

OKED chokelat said...

waaaaaa..YAN tiup lebih sket la..hahaha...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

a'ah mmg perasan yan kalau komen suka guna capital hehehe..
treadmark dia kot ;D

all da best oked..dpt choc pos sini skit wahhhh ;p

zOeY zAu YaH said...

g.luck ye

OKED chokelat said...

hahaha..yea kot..bulat je mata baca...hihihi..

bole2 xde hal lah...sis doa lebih2 sket..hiiiiiiiii...

OKED chokelat said...

ZZH : heeee...maceh dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...