Monday, February 14, 2011

seronok ke jadi popular sebab ramai follower????

hmmm...bila blogwalking...seronok tgk bloger2 yg rmai follower..tp nak jadi good blogger
kena ada 1rbu 2rbu follower ke??..oked  xmpai 20 pun follower...hehe..xkisah pun sebenarnya..
hummm..myb oked xtau perasaan bila jd popular dlm dunia blog ni..
agak lama la jugak oked ada blog ni cuma jrg update...
masa mula2 join blog ni semua gara2 kursus kat sekolah..depa wat psl blog...
dr stu la bjinak2 dgn dunia blog ni...oked mmg xaktif blogging ni...
tp skrg tiba2 minat ber blogging lak..hehe...agak seronok baca entry2...
suka pulak blog2 yg kreatif dan berinfomasi...
mayb blog oked ni nmpak macam blog tuk cerita2 peribadi...tapi pada oked..
blog ni diari yg boleh di simpan selagi xlupa password...haha..
well...nak tdo lah..sok keje...huhu..mayb kena OT je this 2 week...


p/s kepada yg nak follow oked it will b great honnor to me...if not,never mind i still follow u...

6 0 kumtum orkid pandai menaip:

amny.. said...

follower rmai tpi tafik rendah xbest gk...

(^^)...

jom tgok ni..entry trbaru amni

jijik--->

http://limelog.blogspot.com/2011/02/nak-order.html

OKEdChokelaT said...

@amny...hehe...yg penting niat & minat kita kna betul...=)

il ya na said...

haha seronok kot? entah. kita xramai follower xtau apa rasa mereka ;)

OKEdChokelaT said...

yeap..betul2...hehe...

teratai said...

yang penting ramai yg masuk blog kita..follower sedikit x pe!...saya follow ye..:)

OKEdChokelaT said...

@teratai....yeap..that also rite dear...yhanks btw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...