Thursday, February 17, 2011

green hornet


ENTRY pembuka & penutup...haha
ok...disebab pengaruh sahabatku cik ilan kata cite ni best giler...semalam g la dgn yg tersayang cik shero tgk cite green hornet tuh...starting cite agak slow la...tp bile da muncul watak KATO baru start BEST...rupe2nya cite green hornet ni cite bruce lee dlu2...ceq xtaw pun...hihihi...the best part for me la kan..time KATO & BRITT tu gadoh2...ending dr fighting 2 agak kelakar la rupe2nya KATO yg terer martial art n super duper genius tu xreti berenang...haha...kantoi!!!! BAD guys dlm cite ni pun kelakar..haha..sape bule pronounce Chudnofsky??chuddddd....nofffff...skyyyyyyy....hahaha...last2 sebab nak nampak menakutkan tukar nama jadi Bloodnofsky...tp mmg kejam giler ini olang lorrr...
Ok lah bagi sape2 yg belum tgk bule p tgk or tgk ni pun jadilah...review green hornet..

p/s lau cite ni oked bagi 3 1/5 star from 5....weee...

2 0 kumtum orkid pandai menaip:

Ayu Firzara said...

yaaa....movie nih memang kelakar giler! Hhahaaha

OKEdChokelaT said...

@ayu - sgt2 kelakar kan...xrugi p tgk...hehe..btw..thanks sudi sgh...i follow u k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...