Friday, March 25, 2011

pon pon..posto posto...

ABG POSMEN : posto posto..pin pin..pon..pon..ade sape kat dalam ke???


hahahahaha...Macam tu la agaknyer kannnn...
story nya -<-<@ oked dapat bungkusan!!!!!!!hehe..suke3...
tapi....posto datang time xde sekor pun mahluk kt umah tu..huhu...
nak xnak terpaksa la p amek kat pejabat pos...KEMAIN JAUHNYA...
pegi balik amek masa 1 jam..lunch hr 1jam jek...last2 drift thru MEKDI jek..hehehehe..
so...sebenarnya da tau ape lam bungkusan tu..tp xcited gak la nak tau kot2 ade xtra gift ke...hampeh...xde pun...hahahahaha...


jeng jeng jeng....
oked dapat TSHIRT & KEK LAPIS dari si dia....(tu pun puas kena paksa beli..kikikiki)

extra pic...curi dr FB si dia..haha...

 
 ♥  ♥ R.K.A    



p/s " Terima Kasih Daun Keladi, Kalau Boleh berilah Lagi.."
.......oked still xleh reply comment korang..nape ea????

4 0 kumtum orkid pandai menaip:

il ya na said...

untung la dpt adiah hehe weh xleh komen tu ko kene g kat design>klik Expand Widget Templates>clear edit.

tapi normally akan hilang la pape yg ko ada edit kat coding2 tu, mcm widget ke ape2.

mslh kat coding2 tu la. hari tu aku wat kan kazen aku. puas cari cane ta leh komen2. dia lagi best, komen diri sendiri xleh. then xkuar gmbr plak org2 yg komen dia tu.

OKEdChokelaT said...

ilan oi...on9 jek keje ko kan...huhu...sama la kes ngan aku....xleh comment diri sendiri...aku just leh comment bila pos entry ni kat FB then aku masuk by link kt fb tu baru la aku leh comment ni ha..lau by blog ni terus..haremmmm xbule...

... said...

as salam..
tahniah~
boleh cepat menggayakannya~ tepek gambar dalam blog ;)

hoho~ teringat kat blogger zie redbloodsnow. huhu~

suka bergaya

OKEdChokelaT said...

... : mesti muntah2 asik tepek gamba sendiri jekan..hihi...lappy dah berat dgn gambar2...nak delete syggg..sume comel2..(PASAN SAYA..KIKIKI)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...