Sunday, June 12, 2011

zombies vs plants at jongker walk

SALAM....Hi guys.....wah da lama xupdate blog...ade lg ke yg sudi baca nieh..huhu...too bz with work la smpai hilang selera nak update blog nie ha....haha...padahal OT dah xde juz stress kat tmpt keje tu yg buat oked penat bila blk rumah...kdg2 balik trrs cr bantal...lebur smpai pg...kl xlebur pun...oked pandang blog mcm xde smgat plak sb xde idea nak cite kt korang...huhuhuhu....
oke cukup pembuka yg melalut....hehe

haaaaaaaa...malam td oked ngan mek zila jenjalan kt fav place oked...JONGKER WALK...mula2 niat nak lepas mengidam cr fresh mango juice je tp dah melarat membeli zombi & plant tu...haha..gila main games tu skrg...sebenarnya dh lama ade lam lappy...tp main xdpt2 piala gold tuh..hadehhhhhh....sape2 yg penah main ZOMBIES VS PLANTS tu taw la....

nasib baik tgh bulan..lau dh dpt gaji kompem la oked borong zombi2 ngan plant2 tuh....tp tuk xmeleleh ayo liur...oked beli sikit dlu...jommm skodeng ape oked beli...weeeeeeeeeeeee...

ha ni la yg telah mengopakkan wet sayer di tgh2 bulan...huhuhuhu...plants tu beli 1 RM12.90 beli 2 RM20...zombi yg kenit tu pun dah herge RM5.90..cehhh...xleh kurang lgsg...kedek btl cine tuh.....
huhuhuhuhu....banyak lg kena beli nie..mna cukup 2 jek...yg besau xbeli lagi....hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
ni laaaa yg wat ayor liur oked meleleh....hehe...serius fresh....mangga tu die blend xletak air lgsg then ade asam masin...pehhhh....mcm nak g beli lg je nieh....harga baru RM3.00...hehe....
okeeeeeeeee...mnum 1 xckp kita order lagi 1....hahahahahahahahaha...urksssssss...alhamdulillah...
cucuk lubang idung die....hahahahahaaaaa


oke....tamat...wachaaaaaa...




4 0 kumtum orkid pandai menaip:

gadisBunga said...

air mangga taruk asam masin? apa pasai GB tak penah jumpa ni?

PinKy MoMMa said...

alamakkkk x sabar nak balik melakaaaa raya nih..jonker walk tu dh ada dlm senarai nak terjah huhu ;p

biasa dia open kul brpa eh dik?

Rahmad said...

patung zombie vs plant tu cumil..

OKED chokelat said...

GB : mmg sedapppp...meleleh tau air liur...dpt skali nak 10kali..hehe

sis...heheheee....mmg syiokkkkk jenjalan kt jongker...=)

rahman : op coz la comel...lau x xde nye meroyan nak beli...=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...